Grattis!

Grattis på födelsedagen idag fyller lilla min sötaste lilla Jolly 2 år..... Det firas med glass.

Tänk att den här lilla damen har bott hos oss i 2 år hon har gett oss många goa skratt men också en hel del gråa hår . Det här är en envis viljestark liten dam men hon är jätte rolig att jobba med utom när den envisa sidan tar över för mycket
Hon är en liten arbetsmaskin hon lägger inte av även om det blir tufft.Vi passar på att gratta till alla Jollys syskon..

Sen måste jag skriva lite om Snowie med vi var och tränade Agility idag med Malin B och Fida och några till.
Och det gick super bra så bra har det inte känts på länge..  :-)
Tack alla för en givande tränings morgon..


Bloggande!

Oj vad vi blev dåliga på att blogga!
Här är jag inne på min sista semester vecka men det känns i kroppen som jag skulle behöva 4 veckor till..
Men nu ska jag inte skriva om bara mej.

Våran träning ja vi tränar på!
Snowie har jag börjat med agility träningen igen men skulle behöva lite inspiration..
Jolly tränar jag också lite i agility ja farten finns där och hon har ett fantastiskt slalom men jag skulle behöva hjälp med att få henne att  tänka ut ifrån mej hon har lätt för att titta lite för mycket på mej så hon springer in i hinderna.

Sen har vi det här med valling ja vad ska man säga jag tycker vi står still just nu ena gången så går det jätte bra men nästa gång så går det inte alls men så är det i all träning..(Jolly har en vilja av stål det är inte lätt att plocka ner den damen) 
Tora & jeff och Kjetil & Nix var nere på besök hos Peter jätte kul att se Jeff (Jollys bror) och det såg jätte bra ut i vallningen.. :-)
Fick låna några bilder som Tora tog på jolly när vi vallar. 

Sen har jag varit på fullblods Arab utställning i Halmstad Oj vilka hästar ett stort Grattis till min vän Hannha hingsten STEP SHARIOR som Hannha är uppfödare till och som ägs av Tiff vann klassen för 3-åriga hingstar med jättefina 41 poäng. Jätte kul att se Step har inte sett honom sen han var föl.
http://web.telia.com/~u45118337/news.html

Här var lite uppdatering från oss!

RSS 2.0